Egy 24 éves vecsési férfit

Vecsési drogelosztót fogtak el a Nógrád megyei rendőrök

Elfogtak a Nógrád megyei rendőrök egy 24 éves vecsési férfit, aki a salgótarjáni kábítószer-hálózat felső kapcsolataként működött.

2013.01.24 11:41MTI

A megyei rendőr-főkapitányság megbízott főkapitánya, Némedi Gábor elmondta: az őrizetbe vett férfi lakásán a jelentős mennyiségű kábítószer mellett hamisított, átcímkézett mosóporokat és öblítőket is lefoglaltak.
   
Mint ismertette: a főkapitányság múlt év végén indított eljárást egy 31 és 33 éves salgótarjáni férfi ellen visszaélés kábítószerrel bűntett miatt. Egyikük dílerhálózatot működtetett a nógrádi megyeszékhelyen, társa pedig drogfutárként dolgozott. A díler ellen több büntetőeljárás is folyamatban van hasonló bűncselekmények miatt - ismertette a megbízott főkapitány, bűnügyi igazgató.
   
Tájékoztatása szerint a - már előzetes letartóztatásba vett - salgótarjániak által forgalmazott kábítószerek és kábító hatású anyagok között marihuánától a ketaminig fordultak elő szintetikus és nem szintetikus drogok.
   
Némedi Gábor közölte: e nyomozás során került a rendőrség látókörébe egy 24 éves vecsési férfi, a salgótarjániak drogelosztóként működő felső kapcsolata. Amikor a rendőrök megjelentek a lakásán, a férfi 1,5 kilogramm súlyú, növényi törmeléket tartalmazó anyagot próbált lehúzni a vécén.
   
Ezen kívül 3,5 kilogramm különböző színű és állagú, szintén kábítószernek minősülő porszerű anyagot is lefoglaltak a vecsési lakásban.
   
A házkutatáson a ház mellékrészében még "újracsomagoló üzemet" is találtak a rendőrök - mondta Némedi Gábor -, itt mosóporokat és öblítőket hamisított, csomagolt, címkézett fel a férfi. Összesen 1860 liter öblítőt és 108 kiló mosóport foglaltak le, ez ügyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytatja az eljárást.
   
A 24 éves férfit őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását - közölte a bűnügyi igazgató.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.