Húsvétkor gyilkolt

Vádemeléssel zárta a rendőrség a Várpalotán elkövetett emberölés ügyét

Vádemeléssel zárta a rendőrség a tavaly, húsvét hétfőn, Várpalotán elkövetett emberölés miatt indított nyomozást.

2013.01.08 09:25HavariaPress

2012. április 9-én este érkezett a bejelentés a várpalotai rendőrség ügyeletére, hogy holtan találtak lakásában egy 74 éves asszonyt.

A helyszíni szemle során felmerült a bűncselekmény gyanúja, ezért a rendőrség emberölés miatt indított nyomozást. Az eljárás során megállapították, hogy a gyilkos ismerte áldozatát, és többször is járt a lakásban. A beszerzett adatok alapján végül április 13-án elfogtak egy 36 éves inotai férfit, akit a bűncselekménnyel gyanúsítottak. A férfi a kihallgatások során a gyilkosságot nem ismerte el, csak azt, hogy bántalmazta az idős nőt, a rendőrség azonban egyértelmű bizonyítékokat sorakoztatott fel ellene.

A férfit a Veszprémi Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A rendőrség a nyomozást a napokban lezárta, az ügy iratanyagát vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.