6 élelmiszerboltba tört be, Tolna megyében

Figyelmeztető lövéssel állította meg a rendőr a fegyveres betörőt

December 23-án éjjel fogta el a rendőrség azt a 49 éves férfit, aki 2012. szeptember végétől kezdve 6 élelmiszerboltba tört be, Tolna megyében. A menekülő fegyveres betörőt egy bonyhádi szántóföldön, figyelmeztető lövéssel sikerült megállásra kényszeríteni.

2013.01.03 16:02HavariaPress

A nyomozás jelenlegi adatai szerint egy 49 éves férfi 2012. szeptember végétől kezdve 6 élelmiszerboltba, illetve vegyesboltba tört be, a Tolna megyei Bonyhád-Majoson két, Nagymányokon egy, Bonyhádon kettő és Bonyhádvarasdon egy alkalommal.

A betörőt Bonyhádon fogta el a rendőrség egy szántóföldön, menekülés közben, december 23-án éjjel 1 óra körül. A férfi vállán zsákokkal, kezében egy pisztollyal rohant az őt üldöző rendőr elől, aki többszöri felszólítás után végül két figyelmeztető lövéssel állította meg. Az őrizetbe vett betörőt a rendőrség indítványára a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Arra, hogy a férfinek volt-e társa, illetve az ellopott készpénz, dohányáru, szeszesital, édesség, vegyi áru, kozmetikai cikk és fűszerek hova kerültek, a további vizsgálat derít fényt.

A lefoglalt pisztolyról szakértő állapítja majd meg, hogy éles, vagy gázriasztó lőfegyver.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.