Rezesbanda

Az ünnepek alatt szinte lerabolta a méhtelepet a két nő

Két kéthelyi nő kézikocsival lopott rézkábeleket, vasat és hordót is néhány nap alatt egy telephelyről.

2012.12.30 14:29ma.hu

A Marcali Rendőrkapitányság járőrei igazoltatás alá vontak december 29-én két kéthelyi nőt, akik kézikocsijukat – rézkábelekkel megpakolva – húzták a Balatonújlak és Kéthely közötti útszakaszon.

Igazoltatásuk során kiderült, hogy egy balatonújlaki telepről tulajdonították el a kábeleket, mellyel 80.000.-Ft-os kárt okoztak a tulajdonosnak – tájékoztatta a ma.hu-t a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az 56 éves kéthelyi nőt és társát előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásuk során kiderült, hogy már korábban - december 23-án - is jártak a balatonújlaki telepen, akkor 300-400 kilogramm vashulladékot, hordót tulajdonítottak el. Cselekményükkel
25.000 Ft-os kárt okoztak a tulajdonosnak.

Ellenük kisebb értékre folytatólagosan elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Marcali Rendőrkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.