A férfit a rendőrség elfogta

Súlyos bántalmazást követően meghalt egy férfi

Súlyosan bántalmazta édesanyja élettársát egy 31 éves férfi szombatra virradó éjjel egy Hajdúböszörmény melletti szőlőskertben, aki ezt követően a kórházban meghalt. A férfit a rendőrség elfogta.

2012.12.15 12:51MTI

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy ismertetése szerint italozás közben verte meg a gyanúsított az 53 éves férfit. A sértett ezt követően kiment az utcára, ott rosszul lett, az arra járó polgárőrök hívtak hozzá mentőt. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és indítványozta előzetes letartóztatását. Ellene halált okozó testi sértés miatt indult eljárás - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.