Több nőt szurkált össze késsel

Előzetesben az óbudai rablógyilkos

Elfogta a rendőrség hétfőn reggel azt a 22 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban több nőt szurkált össze késsel és rabolt ki, Óbudán. Egyikük a támadást követően a kórházban életét vesztette.

2012.12.13 12:12HavariaPress

Az alkalmi munkákból élő férfi, november 7-én, este 10 óra körül, a Raktár utca egyik házának liftjében rátámadt a vele együtt utazó nőre. Az asszonyt brutálisan megverte és összeszurkálta késsel, majd táskájával és értékeivel elmenekült a helyszínről. A nő a támadás során olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy néhány nappal később a kórházban életét vesztette.

Ezt követően a férfi, december 7-én, a Madzsar József utcában hasonlóképpen rátámadt egy nőre és kirabolta. A nyomozás során kiderült, hogy a rabló korábban, október 21-én, szintén megtámadott egy nőt, de mivel az nem állt ellen és átadta értékeit, a férfi nem bántotta.

A rendőrség a tanúk meghallgatása alapján fantomképet készített az elkövetőről, aminek segítségével végül hétfőn elfogták.

Mivel a férfi korábban már volt büntetve erőszakos bűncselekmények miatt, a három csapás elve alapján életfogytiglanra számíthat. A 22 éves férfit a bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.