22 határsértő a hóborította Csongrádban

Az embercsempészek számára nem léteznek járhatatlan utak

Több csoportban összesen huszonkét határsértőt, valamint egy embercsempészt fogtak el a rendőrök keddre virradóra Csongrád megye déli részén.

2012.12.11 15:10MTI

Jászai Linda, a megyei rendőr főkapitányság szóvivője elmondta: az afgán és koszovói állampolgárok egy részére a stabil hőkamera segítségével találtak rá a határrendészek Röszke külterületén. Az illegális migránsok egy csoportja az M5-ös autópálya mórahalmi felhajtója melletti árokban próbált elbújni a járőrök elől.

Az egyik csoportot egy szerb férfi vezette, ellene embercsempészet megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, a határsértőkkel szemben pedig idegenrendészeti eljárás indul - közölte a főhadnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.