Nagy zsákmány

Feltörte a Ladát - 57 darab kürtős kalácsért

Szinte egy fél stafírungot vitt magával az autófeltörő.

2012.11.29 14:44ma.hu

Őrizetbe vettek a kecskeméti rendőrök egy 20 éves kecskeméti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2012. november 6-ára virradóra Kecskeméten a Czollner téren lezárt állapotban parkoló Lada 1500 típusú személygépkocsi jobb első ablakát kifeszítette, majd abból elvitt egy CD-s rádiót, 57 db kürtös kalácsot, 3 db ágynemű huzatot, 2 db viaszos vászon asztalterítőt, valamint 3 db női divat sálat 53.900 forint értékben.

A rongálással okozott kár: 10.000 forint - tájékoztatta a ma.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.