Ismerősének esett

Baseballütővel ment igazságot tenni a szóváltás után

Az utcán szólalkozott össze a két férfi, majd az egyik úgy döntött, hogy egy baseballütővel közösen látogatja meg otthonában vitapartnerét.

2012.11.18 08:51ma.hu

A sárbogárdi rendőröket 2012. november 17-én délelőtt egy sárkeresztúri verekedéshez riasztották.

Mint megállapították, egy sárkeresztúri férfi volt az, aki előzetes szóváltást követően a Kossuth utcában összeverekedett egy másik helybéli férfivel, majd ezt követően a sértettet a Szabadság utcában lévő egyik házban még egy baseballütővel is bántalmazta. A férfi ennek során könnyen sérült.

A rendőrök a bántalmazót elfogták, majd előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki – tájékoztatta a ma.hu-t a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.