Budaörs

Feladta magát a vitapartnerét mellkason szúró gyilkos

A helyszínen életét vesztette az a férfi, akit egy dunavarsányi ember szúrt mellkason, hétfőn reggel, Budaörsön. A gyilkos feladta magát a rendőrségen.

2012.11.12 13:32HavariaPress

Két férfi vitatkozott össze, hétfőn reggel, egy budaörsi családi ház udvarán. A vita tettlegességig fajult, aminek során az egyik férfi mellkason szúrta a másikat egy késsel.

A megszúrt 42 éves budapesti férfi a helyszínen életét vesztette. A gyilkos, egy 43 éves dunavarsányi férfi az eset után feladta magát a Budaörsi Rendőrkapitányságon, ahol őrizetbe vették, kihallgatása jelenleg is tart. A rendőrség emberölés miatt indított eljárást az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.