Felgyújtotta saját házát

Flexszel vágta el a gázcsövet egy fonyódi férfi

Kigyulladt vasárnap délután a háza annak az idős fonyódi férfinak, aki flexszel vágott át egy gázcsövet, mert azt hitte, a csőszakaszt már kiiktatták a hálózatból.

2012.10.22 10:54HavariaPress

Flexszel vágta el házának falán a gázcsövet egy 84 éves fonyódi férfi vasárnap késő délután, mert azt gondolta, hogy azt a csőszakaszt már kiiktatták a hálózatból, és nem folyik benne gáz. A csőben azonban volt gáz, ami az elektromos gép szikrájától be is lobbant és felgyújtotta a háztetőt. A tűzoltók gyors beavatkozásának következtében a tűz nem terjedt tovább és személyi sérülés sem keletkezett.
Az oltás idejére az utcát lezárták, és a szomszédoknak ideiglenesen el kellett hagyniuk otthonaikat.
A rendőrség közveszély okozás miatt indított eljárást az ügyben, ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.