Sérült gázóra okozta a tüzet

Kigyulladt a városi tévé épülete Hódmezővásárhelyen

Kigyulladt a Vásárhelyi Városi Televízió épülete péntek éjjel Hódmezővásárhelyen; a lángokat megfékezték, senki nem sérült meg.

2012.10.13 10:57MTI

Arany-Tóth Attila elmondta: péntek éjjel érkezett a riasztás arról, hogy tűz ütött ki a városi tévé épületében, az Ady Endre utcában. A kiemelt, kettes fokozatú tűzhöz kiérkező egységek megállapították, hogy az épület földszintjén lévő sérült gázóra miatt az épület telítődött gázzal. A robbanásveszély miatt a környező épületekből tizenegy lakót ki kellett telepíteni, két fekvőbeteg elszállítását is megkezdték, amikor a gázszolgáltató szakembereinek sikerült a főcsapot elzárniuk. A tűz az épületben nem terjedt tovább, a stúdióban egy ember volt, őt kimenekítettek - közölte a szóvivő. A tűz keletkezésének okát vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.