Újabb baleset történt az M0-son, két autó ütközött

Meghalt az M0-son történt baleset egyik sérültje

Egy ember meghalt abban a szombat reggeli balesetben, amelyben két személygépkocsi ütközött össze az M0-son az M1-es autópálya irányában, a Duna-híd előtt.

2012.10.13 10:20MTI

A mentők egy másik embert könnyű sérülésekkel vittek a váci kórházba. Az Útinform honlapján olvasható információk szerint a baleset miatt teljes útzár van érvényben ezen a szakaszon. Korábban az M0-s 28-as kilométerénél is történt baleset - egy kamion az oldalára fordult, majd egy terepjáró belerohant -, és azon a szakaszon is teljes útzár van érvényben. A tartálykocsi veszélyes anyagot nem szállított. A kamion sofőrjét a tűzoltóknak kellett kimenteniük a járműből, a terepjáró utasai nem sérültek meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.