18 alkalommal loptak

Üzemanyagtolvajokat fogtak el Hevesben

A rendőrség elfogott két férfit, akik az elmúlt hónapokban, az eddigi adatok szerint 18 alkalommal loptak üzemanyagot gépkocsikból Hatvanban és környékén.

2012.10.12 17:47MTI

A tolvajok lefeszítették az autók tanksapkáját és gumicsővel kannákba szivattyúzták a tankban található üzemanyagot - közölte Soltész Bálint a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mint elmondta: a hatvani rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja felfigyelt három, látszólag céltalanul sétálgató férfira Lőrinci belterületén. Igazoltatásukat követően, a közelben leparkolt autójukban a rendőr benzines kannát, gumicsövet, fekete maszkokat és lefeszített tanksapkát talált.

Előállításukat követően kiderült, hogy ketten alaposan gyanúsíthatóak az utóbbi két hónapban történt benzinlopásokkal, illetve gépkocsik megrongálásával.

A két férfi kihallgatása során elismerte a bűncselekmények elkövetését.

Ellenük tizennyolc rendbeli lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a hatvani rendőrkapitányságon - mondta a referens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.