Lövéssel állították meg a gázolót

Motoros rendőrön gázolt át egy luxusterepjáró

Súlyosan megsérült egy motoros rendőr a Csongrád megyei Apátfalván, mikor egy ellenőrzésre leintett terepjáró vezetője keresztülhajtott rajta. A rendőrt mentőhelikopterrel szállították kórházba.

2012.10.11 14:43HavariaPress

Csütörtökön kora délután történt az eset a 43-as főúton, Apátfalva belterületén. Motoros rendőrök intettek le egy német rendszámú luxusterepjárót ellenőrzésre. A terepjáró lehúzódott, majd vezetője hirtelen gázt adott, s átgázolt az egyik, még a motorkerékpárján ülő rendőrön. A rendőrök célzott lövéssel állították meg a terepjárót.

Az elsődleges információk alapján az elgázolt rendőr súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A 43-as főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a rendőrök elterelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.