Elfogták a két fiatalembert

Miután berúgtak, feldúlták a zsidó temetőt

Mint arról korábban beszámoltunk, 2012. július 22-én ismeretlen tettesek megrongálták a kaposvári zsidó temető sírjait.

2012.10.08 12:59police.hu

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás miatt ind*tott büntetőeljárást, melynek során a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a napokban azt a 22 és 23 éves kaposvári személyt, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével.

A nyomozás során az adatgyűjtések és tanúkihallgatások alapján merült fel a gyanú arra vonatkozóan, hogy a bűncselekményt a két fiatalember követte el.

A nyomozók megállapították, hogy a bűncselekményt megelőzően egy, a temetőhöz közeli szórakozóhelyen szórakoztak, nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztottak, majd hirtelen támadt ötletüknél fogva mentek át a temetőbe és rongálták meg a sírokat. Cselekményüket bővebben nem indokolták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.