Egyenletlen rakomány miatt siklott ki a kocsi

Kisiklott egy tehervonat Szolnoknál - fennakadások a közlekedésben

Kisiklott egy tehervonat egyik kocsija Szolnoknál, a baleset miatt csak az egyik sínpáron közlekednek a vonatok, fennakadásokra kell számítani - mondta Both Ferenc, a MÁVINFORM ügyeletese pénteken reggel.

2008.05.30 07:07MTI

A Lökösházára közlekedő tehervonat tizenegyedik kocsija hajnal fél háromkor siklott ki a szolnoki vasútállomás előtt. Az előzetes adatok szerint az okozta a balesetet, hogy a kocsi rakományát egyenetlenül pakolták fel. A balesetben senki nem sérült meg - mondta az ügyeletes. A baleset miatt csak az egyik vágányon közlekednek a vonatok Szolnok és Újszász között. Emiatt 40-50 perces késésekre kell számítani.
 
A nagyobb késések elkerülése érdekében néhány elővárosi vonatot nem indít el a MÁV - mondta Both Ferenc. A közlekedés a késő délelőtti órákban állhat helyre az érintett szakaszon - tette hozzá az ügyeletes. A baleset miatti fennakadások a MÁV informatikai rendszere szerint akár hetven vonatot is érinthetnek a déli órákig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.