A férfi további két bűncselekményt is beismert

Autót is rabolt a 18 éves domonyvölgyi gyilkos

Csütörtökön délután, Miskolcon fogták el azt a 18 éves fiatalembert, aki hétfőn késsel meggyilkolt egy 32 éves gödöllői nőt, Bag és Domonyvölgy határában. Kihallgatásán a férfi további két bűncselekményt is beismert.

2012.09.28 12:56HavariaPress

Holtan találtak egy 32 éves gödöllői nőt, hétfőn Bag és Domonyvölgy határában, egy mezőgazdasági területen. Az akkor még ismeretlen gyilkos a több késszúrással megölt nő autójával, egy sárga Opel Corsával hagyta el a helyszínt.

A járművet a rendőrök aznap este megtalálták, 3-as főút mellett, Emőd térségében. Még aznap, egy gödöllői útkereszteződésnél, egy férfi beszállt egy nő Opel Astrájába, és késsel kényszerítette, hogy induljon el Aszód irányába. A sofőr határozott fellépésére a támadó megrémült, és elmenekült.

Szerdán a nyomozók Szakáldon találtak egy Opel Astrát, amit szeptember 20-án szerzett meg egy férfi Hatvan határában, a női tulajdonostól, őt késsel megfenyegetve. A nyomozók a tettes azonosítása és elfogása érdekében fokozott ellenőrzést rendeltek el Pest, Heves, Nógrád és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A négy nap alatt összesen 1165 rendőr vett részt az ügy felderítésén, a Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség munkatársaival közösen. Az összehangolt rendőri munka eredményeképpen, csütörtökön délután, Miskolcon elfogták a 18 éves S. Márkot, akit a gyilkossággal és a másik két bűncselekménnyel gyanúsítanak.

A szakáldi fiatalember kihallgatásán mindhárom bűncselekményt beismerte. Az ügyben az eljárást emberölés és más bűncselekmények miatt - a fiatalember fogva tartása mellett -, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.