Mindent vitt, ami mozdítható volt !

Tizennégy éves makói sorozatbetörő ellen javasol vádemelést a rendőrség

Másfél tucatnyi lakásbetörés írható annak a tizennégy esztendős makói fiúnak a számlájára, aki ellen a napokban zárta le vádemelési javaslattal a nyomozást a rendőrség.

2012.09.28 08:55MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője Szenti Szabolcs elmondta, a fiú betörései során mindent vitt, ami mozdítható: elektromos berendezéseket, készpénzt, élelmiszert, alkoholt, de ellopott kisbaltát, kerékpárt, illetve a sértettek cipőit, melegítőit.

A fiatal másfél tucatnyi makói lakásba tört be, többször durva rongálást okozva. Két bűncselekményben társa is akadt, egy 16 éves makói fiú tartott vele. A lopásból származó tárgyakat értékesítette, a pénzt pedig elköltötte. Volt amit megtartott: a házkutatás során lefoglaltak a nyomozók a többi között egy mikrohullámú sütőt és egy baltát is - közölte a százados.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.