Hajdúhadházon

Egymással is verekedő fegyveres rablókat vettek őrizetbe

Egymással is verekedő fegyveres rablókat vettek őrizetbe a rendőrök Hajdú-Bihar megyében.

2012.09.26 12:11MTI

A megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője Kovács Károly közölte: hétfő éjjel két fiatal férfi saját otthonában bottal megvert, majd kirabolt egy 69 éves hajdúhadházi lakost. Ezután italozni mentek, majd kedd hajnalban az egyik rablót társa és két másik férfi megverte.

Az utóbbi esethez kiérkező rendőröknek a sértett tagadta a bántalmazást. Az adatgyűjtés során azonban kiderült, hogy a férfinak köze volt a hajdúhadházi rabláshoz - tette hozzá.

A rendőrség az idős férfi bántalmazóit őrizetbe vette, ellenük felfegyverkezve elkövetett rablás, míg a verekedésben részt vevő másik két fiatal ellen garázdaság gyanújával indult eljárás - mondta Kovács Károly.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.