Eltűnt egy hátizsák

Hajléktalan késelte meg két társát

Megkéselte két társát egy hajléktalan férfi Székesfehérváron péntekre virradóra.

2012.09.21 12:33MTI

Németh-Kész Mónikának, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint bejelentést követően egy elhagyatott raktárépületben négy embert találtak a kiérkező járőrök. A három férfi és egy nő közül két férfin vérző sérülések voltak, őket a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították.

A tanúkihallgatások során kiderült, szóváltás alakult ki a három hajléktalan férfi között, mert egyiküknek eltűnt a hátizsákja, a kése és egy üveg bora. A később előkerült késsel az 56 éves férfi rátámadt a két másikra. Egyiküket bakancsával többször arcon is rúgta, míg a másik kezét a tőrrel megvagdosta. Mind a 48, mind a 49 éves férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A gyanúsítottat a rendőrök súlyos testi sértés kísérlet elkövetése miatt hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.