Aránytalanul magas kamatot számoltak fel

Őrizetben az uzsorás házaspár

Uzsora bűncselekmény miatt őrizetbe vette a rendőrség hétfőn azt a nyírmadai férfit és nőt, akik pénzt adtak kölcsön rászorulóknak, majd aránytalanul magas kamatokat követeltek.

2012.09.18 10:30HavariaPress

A rendőrség hétfőn elfogott egy 39 éves nyírmadai férfit és egy 32 éves nőt, akik különböző pénzösszegeket adtak kölcsön arra rászoruló helyieknek, majd a megállapodás ellenére, kihasználva a nehéz körülmények között elő emberek helyzetét, aránytalanul magas kamatot számoltak fel. Akik nem tudtak fizetni, azokat megfenyegették. A rendőrség a párt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. Az ügyben uzsora bűncselekmény miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.