Luke Skywalker jelmezben volt?

Műegyetem - Forgatásnak vélték a kommandósok megjelenését

Több felsőbb éves diák, akik filmet forgattak szerdán délelőtt, a műegyetemi gólyabálra, filmforgatásnak hitték a kommandósok érkezését.

2012.09.12 13:22HavariaPress

A felső éves hallgatók közül többen, akik szerdán délelőtt, dékáni engedéllyel forgattak filmet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, a gólyáknak készülő rendezvényre, azt hitték a kommandósok benyomulására, hogy szintén filmforgatás része. Csak akkor rémültek meg, amikor észrevették, hogy igazi fegyverekkel és igazi kommandósokkal van dolguk. A diákot - aki Luke Skywalker jelmezben, játékfegyverrel beült az órájára, megrémítve egy elsős hallgatót, aki értesítette a rendőrséget - jelenleg a XI. kerületi rendőrségen hallgatják ki. Egyik társa most viszi el a rendőrségre a forgatási engedélyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.