Hét sérültje van két közlekedési balesetnek

Autóbalesetek Budapesten - hét sérült

Egy három tagú család egy év körüli gyereke, valamint a szülők is megsérültek, amikor személygépkocsijukkal egy parkoló autóba szaladtak a XX. kerületben a Török Flóris utca és a Jósika utca kereszteződésének közelében.

2008.05.28 07:24MTI

A mentők a családot kórházba szállították - mondta Sagyibó Melinda ügyeletes. A parkoló autóban nem tartózkodott senki, a baleset oka még ismeretlen - tette hozzá. 

Négy sérültje van annak a balesetnek, amely a XVI. kerületben a György utcában történt. Egy Palotai út felé haladó személygépkocsi áttért a szembe jövő sávba, ahol frontálisan összeütközött egy szabályosan haladó személygépkocsival - közölte a sajtóügyeletes.
 
A sávot váltó gépkocsiban egy ember ült, a másikban egy apa két 6-7 év körüli gyerekével. Mind a négy sérültet a mentők kórházba szállították, a baleset oka egyelőre ismeretlen - mondta el Sagyibó Melinda.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.