A nagymama és a húszhónapos gyerek is elhunyt

Figyelmetlenség okozta a halálos pécsi gázolást

A vezető nagyfokú figyelmetlensége okozta a szerdai tragikus közúti balesetet Pécsett; az autós egy, az úttesten átkelő asszonyt és unokáját gázolta el. A balesetben mindketten életüket vesztették - közölte az ORFK szóvivői irodája.

2008.05.24 09:09MTI

A 32 éves helyi férfi személygépkocsijával a kijelölt gyalogátkelőhelyen ütötte el a 67 éves nőt és a babakocsiban ülő 20 hónapos gyereket. A balesetet követő nap a nagymama, egy nappal később pedig a csecsemő is belehalt sérüléseibe. A pécsi városi kapitányság a jármű vezetőjét pénteken beidézte, gyanúsítottként kihallgatta, majd vezetői engedélyét bevonta.
 
A rendőrség fokozott ügyészi felügyelet mellett folytatja le a halálos baleset gondatlan okozása vétségének alapos gyanúja miatt indított eljárást. A rendőrség nem vette őrizetbe a gázolót, a 32 éves pécsi férfi így szabadon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.