A mentők a pszichiátriára vitték

Magára akarta robbantani a házat egy férfi Mélykúton

Magára akarta robbantani a házát egy 62 éves férfi hétfőn este Mélykúton. A tűzoltók megakadályozták a robbanást, az égési sérüléseket is szenvedett férfit kórházba szállították.

2012.08.07 10:41HavariaPress

Hétfőn este riasztották a rendőröket és a tűzoltókat a Bács-Kiskun megyei kisváros egyik házához, ahol az ott élő férfi tüzet okozott, s fel akarta robbantani a lakását. A 62 éves férfi öngyilkossági szándékkal meggyújtotta az ágyát, kinyitotta a konyhai gázpalackot, s a hálószobába is becipelt egy gázpalackot. A tűzgyújtás közben égési sérüléseket szenvedett férfit a tűzoltók kihozták a házból, majd a mentők - ellátása után - pszichiátriára szállították. A rendőrség közveszély okozása miatt indított eljárást az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.