Vízbefúlás Szigetszentmiklósnál

Felborult a kiscsónak, a nő látta végleg elmerülni a férfit

Már csak a holttestét találták meg a búvárok egy férfinak, akinek a csónakja felborult a Szigetszentmiklós közeli Kavicsos-tavon, társának sikerült kiúsznia.

2012.07.29 15:14MTI

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté tájékoztatása szerint az ötven év körüli férfi egy nővel szállt vízre, de kis csónakjuk felborult, és mindketten az egykori bányatóba estek. A nőnek sikerült partra úsznia, de a férfi eltűnt.

Keresésére rohamcsónakokat és búvárokat vetett be a katasztrófavédelmi igazgatóság, miközben a légi mentőszolgálatot is mozgósították - tette hozzá a szóvivő.

A búvárok hamar megtalálták a víz alatt a férfit, akin már nem lehetett segíteni, halálát fulladás okozta - mondta Kisdi Máté.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.