Rendőrök várták a találkán

Siketeknek, SMS-ben kínált fegyvereket eladásra egy nő

Fegyvert és lőszereket kínált eladásra a rendőrség siketek számára fenntartott SMS-vonalára küldött üzenetekben egy 24 éves nő.

2012.07.10 16:56MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint az eladó múlt péntek éjjel küldött több üzenetet is az általa kínált áruról, ezért a rendőrök találkozót beszéltek meg vele. A találkozóhelyen, a ferencvárosi Üllői úton igazoltatták a nőt, és ruházatának átvizsgálásakor egy élesnek látszó maroklőfegyvert és ahhoz tartozó, ugyancsak élesnek látszó lőszereket találtak, ezért előállították őt a IX. kerületi kapitányságra.

A nő vallomása alapján a nyomozók eljutottak egy 49 éves halásztelki férfihoz, és az irodájában egy engedély nélkül tartott, élesnek látszó lőfegyvert, valamint nagyobb mennyiségű, szintén engedély nélküli, élesnek látszó lőszereket találtak és foglaltak le - áll a közleményben.

Hozzátették: a kerületi kapitányság lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a nő és a férfi ellen; a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.