Volt barátnője jelentette fel

Fegyvereket találtak a zaklató házában

Tizenöt, engedély nélkül tartott fegyvert és azokhoz tartozó lőszereket találtak egy férfi házában Baracskán.

2012.07.09 15:40MTI

Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a 28 éves férfi volt barátnője azért tett feljelentést vasárnap délelőtt a Gárdonyi Rendőrkapitányságon, mert volt élettársa fenyegető tartalmú SMS-t küldött a telefonjára. Az adatgyűjtés során olyan információk kerültek a rendőrség birtokába, miszerint a férfi baracskai házában - ahol a szüleivel lakik - engedély nélkül lőfegyvereket és lőszereket tart. "A férfit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Alba Akció Alosztály kommandósai fogták el vasárnap délután. A nála tartott házkutatás során a gárdonyi nyomozók 15 fegyvert, valamint ahhoz tartozó lőszereket foglaltak le" - áll a közleményben. 

A helyszínen az igazságügyi fegyverszakértő az egyik fegyverről már elsődlegesen megállapította, hogy az éles lőfegyver, egy hatlövetű, gyári szám és típusjelzés nélküli éles forgópisztoly, amellyel kapcsolatban a férfi semmilyen engedéllyel nem rendelkezett. A többi fegyvert, illetve lőszert szakértő vizsgálja. A baracskai férfit előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók zaklatás és lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi nem tett vallomást. A nyomozók ezt követően őrizetbe vették és kezdeményezik az előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.