Aki vízibicikliről ugrott a Balatonba

Eltűnt egy férfi Siófoknál

Egy 50 év körüli férfit keresnek a Balatonban a vízirendőrök és a vízimentők Siófok-Szabadiban, a férfi vasárnap két gyermekével indult vízibiciklizni, majd a két és fél méteres vízbe ugrott és elmerült.

2012.07.01 13:10MTI

Megtalálták a kutató vízimentők a Siófokon eltűnt férfi holttestét. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a révfülöpi keresés helyszínéről 11 óra körül riasztotta a OMSZ a Rupert Sürgősségi Mentőhajót Siófokra. A jelzés szerint Szabadi-Sóstón, a Tömörkény utcai strandon láttak egy 50 év körüli férfit elmerülni a vízben. A VMSZ két hajóval indult a helyszínre. 13 óra után nem sokkal a SONAR monitorján fedezték fel a férfit a víz alatt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja - közölte a ma.hu-val Tar Mihály, szóvivő. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerint a gyerekeknek nem esett bajuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.