A rendőrök ástak és betont törtek

Holttestet kerestek a rendőrök egy bejelentés nyomán Gyékényesen

Egy több éve eltűnt nő holttestét keresték a rendőrök egy bejelentés nyomán kedden Gyékényesen, eredménytelenül; a rendőrségre érkezett jelzés "nem bizonyult valósnak" - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

2012.06.26 17:20MTI


Az MTI úgy tudja, a bejelentés arról szólt, hogy a nőt az egykori, jelenleg csalás miatt börtönben ülő élettársa megölte, és beágyazta a gyékényesi családi ház aljzatbetonjába.

Karsay Kornél rendőrségi sajtóreferens kedd délelőtt megerősítette az MTI-nek a keresésre vonatkozó értesülését. Akkor azt mondta: a "gyékényesi üggyel" kapcsolatban valóban érkezett kedden egy bejelentés a rendőrségre, valóságtartalmát a kollégái vizsgálják.

A rendőrök ástak és betont törtek a jelenleg üresen álló családi házban és annak udvarán, de nem találták meg a nő holttestét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.