Gázpalack is robbant

Kigyulladt egy családi ház Lőrincen

Kigyulladt egy családi ház és két műhely, szerda este, a főváros XVIII. kerületében. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

2012.06.20 19:56HavariaPress

Egyelőre tisztázatlan okból gyulladt ki egy családi ház tetőszerkezete, szerdán este, a főváros XVIII. kerületében, az Ady Endre utcában. A lángok átterjedtek az épület mellett álló két műhelyre is, ahol egy gázpalack is felrobbant. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre és kezdték meg az oltást. Az elsődleges információk szerint személyi sérülés nem történt. A rendőrség lezárta az utcát és a lakóknak el kellett hagyniuk otthonaikat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.