A második rablás után fogták el

Másodszor rabolta ki ugyanazt a bankot egy férfi Kaposváron

Másodszor rabolta ki ugyanazt a kaposvári pénzintézetet az a férfi, akit a második rablás után, kedden fogtak el a rendőrök.

2012.06.20 11:28MTI

Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatása szerint a 25 éves kaposmérői férfi beismerte, hogy áprilisban is ő rabolta ki a Drávamente Takarékszövetkezet kaposvári fiókját. Hozzátette: az őrizetbe vett férfi vallomása alapján még kedden elfogtak egy ugyancsak kaposmérői 20 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy bűntársként közreműködött az április 2-i fegyveres rablásban. 

A rendőrség indítványozta mindkét gyanúsított előzetes letartóztatását - közölte a sajtóreferens, aki arról nem nyilatkozott, hogy a két rablás során mennyi pénzt vittek magukkal az elkövetők. Az első rablást követően annyit mondott, hogy egy kisebb összeggel menekültek el. Kedden a 25 éves férfi bukósisakban, fegyvernek látszó tárgyal a pénztárban levő pénz átadására kényszerítette a takarékszövetkezet alkalmazottját, majd motorral elmenekült. A rendőrök rövid időn belül, Kaposvártól nem messze, a Kaposmérő és Hetes közötti átkötő úton elfogták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.