A rendőrség vizsgálatot rendelt el

Vízbe fulladt egy férfi Nyékládházánál

Vízbe fulladt egy 24 éves férfi a Borsod megyei, nyékládházi Öreg-tónál.

2012.06.19 11:48MTI

Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: hétfőn a tóhoz kirándult egy négytagú társaság - két nő és két férfi -, s az egyikük a stéghez érve a vízbe ugrott. A többiek elmondása szerint ezt követően a férfi többször is feljött a víz felszínére, majd elmerült. Először azt hitték, hogy viccel, de miután már nem látták, keresni kezdték. 

A társaság segítséget kért a közelben horgászóktól is, akik értesítették a tűzoltókat, a mentőt, valamint csónakkal keresni kezdték az adácsi férfit. Végül a stég közelében találták meg, de a férfi már nem adott életjeleket. 

A mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A rendőrség a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.