Sikertelen postás-rabló

Postást akartak kirabolni Debrecenben

Ki akartak rabolni egy postást szerdán Debrecenben, a férfit bántalmazták.

2012.06.06 16:08MTI

 Kelemen Éva, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője tájékoztatása szerint Debrecenben, az István út 69. szám alatti társasház hátsó bejárata előtti postaládáknál egy ismeretlen férfi bántalmazta az ott álló postást, a válltáskáját próbálta megszerezni. 

 A postás segítségért kiáltott, mire az elkövető elszaladt. A rendőrség ismeretlen tettes ellen közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett rabláskísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. Egy 30-35 év körüli férfit keresnek - tudatta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.