Kiürítették a környező egyetemi épületeket

Lezárt hídak és kaotikus közlekedés Dél-Budán egy óriás bomba miatt

Kaotikussá vált a közlekedési helyzet Dél-Budán, miután csütörtökön ismét óriásbombát találtak a XI. kerületi Infopark egyik építkezésén. Emiatt két kilométeres körzetben lezártak minden utat, a Lágymányosi és a déli vasúti összekötő hidat is - közölte a Fővinform ügyeletese csütörtökön az MTI-vel.

2008.05.15 13:00MTI

Az ügyeletes elmondta, hogy miután a hatóságok a vészhelyzet miatt lezárták a Lágymányosi hidat, a Szerémi utat, a Pázmány Péter rakpartot, a Bogdánfy utcát, és az Október huszonharmadika utcát, valamint több kisebb utcát is. Az ügyeletes nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy mikor oldják fel az útzárat. Dallos Györgyi, a Műegyetem pr irodájának vezetője az MTI-nek elmondta, hogy az intézmény informatikai épületét kiürítették. 

Az elmaradt órákat pótolják. Kiürítették az ELTE északi és déli tömbjét is a bomba miatt - közölte Horváth Judit, az ELTE sajtóreferense. Csonka András, a Művészetek Palotájának vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy az intézményt is kiürítették. A BKV-nál elmondták: a csepeli HÉV-et busszal pótolják, a 103-as busz és az Infopark busz a környéket elkerüli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.