Kést szorított a nyakához

Nyakláncot, fülbevalót rabolt az idős nőtől Pásztón - három órán belül elfogták

Késsel rabolt ki egy férfi egy idős nőt Pásztón, az elkövetőt három órán belül elfogták a rendőrök.

2012.05.29 12:17MTI

Szűcs Béla, a városi kapitányság bűnügyi osztályvezetője sajtótájékoztatón közölte kedden: a 22 éves bátonyterenyei férfi követte a hazafelé tartó 81 éves nőt, majd amikor az a város belterületén egy kihalt útszakaszhoz érkezett, hátulról befogta a száját, másik kezével pedig kést szorított a nyakához. A nő arany nyakláncát levágta, fülbevalóit kitépte, majd elmenekült a helyszínről.

A bejelentés után a kapitányság teljes szolgálatban lévő állománya ráállt az ügyre, és három órán belül elfogta a büntetett előéletű férfit - közölte az osztályvezető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.