A rendőrségen lett vége a bulinak

Betörtek a Pannon Várszínház raktárába az ittas fiatalok

Szombaton a hajnali órákban négy 17 és 19 év közötti fiatalember az egész napos alkoholfogyasztást követően úgy gondolta, hogy valami nagyobb "balhéval" koronázza meg a napot.

2012.05.21 16:25ma.hu

Az elhatározáskor éppen a SÉD mozinál voltak, ahol észrevették, hogy az épületben különféle jelmezek vannak a folyosón. Betörték a Pannon Várszínház hátsó ajtaját, majd a raktárból különböző jelmezeket és egy tandem kerékpárt tulajdonítottak el. A kerékpárt később a mozi közelében otthagyták, de a többi jelmezt és kelléket magukkal vittek.

A rendőrséghez befutott bejelentésnek köszönhetően a buszpályaudvaron ellenőrzés alá vonták az unatkozó fiatalokat, akiknél megtalálták az eltulajdonított tárgyakat. Az előállításukat követően végrehajtott kihallgatásuk során a bűncselekmény elkövetését elismerték, elmondásuk szerint csak szórakozásnak indult a cselekményük, végül azonban a rendőrségen kötöttek ki.

A négy fiatalember ellen lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást folytat a Veszprémi Rendőrkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.