El szándékozták lopni

Fémet akartak: baltával, kalapáccsal és vésővel estek a zsilipnek

Bármit ellopnak, ami csak mozdítható - ami pedig nem, azt lebontják, kiszerelik és elhordják.

2012.05.21 10:45ma.hu

A Taktaharkányi Rendőrőrs körzeti megbízottjai Prügy külterületén tetten értek két férfit, akik kézi szerszámokkal – baltával, kalapáccsal és vésővel - a patakon átívelő zsilip fém alkatrészeit szándékoztak lebontani, majd eltulajdonítani. Az elkövetőkkel szemben rongálás és lopás megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy megyaszói lakóház udvarára a nyitott kapun keresztül bement, majd a házhoz tartozó kamra kulccsal zárt ajtaját kifeszítve onnan élelmiszert, illetve használati tárgyakat és híradástechnikai eszközöket tulajdonított el.

A Taktaharkányi Rendőrőrs indított lopás miatt eljárást ismeretlen tettes ellen, aki Tiszalúc külterületén egy nyaraló alagsori helységének lemez ajtaját kifeszítette és onnan horgászfelszerelést tulajdonított el.

Zártörés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Taktaharkányi Rendőrőrs két taktakenézi lakos ellen, akik egy a bíróság által zár alá vett ingatlan még álló falát elbontották és a bontásból származó falazó elemeket megkísérelték elszállítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.