Több mint 20 viharkárhoz riasztották a tűzoltókat

Nem volt eseménymentes a hidegbetörés

Az elmúlt 24 óra alatt összesen 66, viharkárral összefüggő esetben több mint 20 alkalommal vonultak ki a fővárosi tűzoltók.

Nézze meg a viharos képeket! >>> képgaléria

2012.05.13 10:01MTI

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hozzátette: ezek közül több nagyobb kárral járt.

Beszámolt arról, hogy a XIII. kerületben, a Népfürdő utca egy biciklistára dőlt egy hirdetőtábla, a sérültet nem kellett kórházba szállítani.

Szintén a XIII. kerületben, a Csángó utcában autóra dőlt egy fa.

A VII. kerületben, a Péterfy Sándor utcában egy épület tetejéről 80-100 négyzetméteren a szél letépte a bádoglemezt, három parkoló autót rongált meg.

A XIX. kerületben pedig egy családi házra dőlt egy 8-10 méteres fenyőfa. A szóvivő hozzátette: itt is több órán át tartott a mentés.

Angyalföldön, Zuglóban és Kelenföldön is ágak estek az elektromos vezetékekre, ezeknél az elektromos művek szakembereivel közösen dolgoztak a tűzoltók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.