Tűzoltóhajóval is keresik a 22 éves fiút

Eltűnt külföldi fiatalt keresnek a Duna fővárosi szakaszán

Eltűnt a Dunában Budapestnél egy külföldi állampolgárságú fiatalember, aki vélhetően fürdőzni akart pénteken a folyóban, ám azóta nem találják őt; a fiút tűzoltóhajóval is keresik.

2012.05.12 13:38MTI

Pap Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szombaton az MTI-nek elmondta: pénteken két külföldi fiatal ugrott a Dunába az Erzsébet hídról, vélhetően fürdőzni akartak. Egyikük - mint azt a rendőröknek elmondta - kiúszott a partra, de eközben szem elől tévesztette 22 éves társát, akit azóta sem találnak, így várhatóan körözést rendelnek majd el.

A dunai vízi rendészet már keresi a fiút. Az MTI információi szerint az eltűnt fiatalember portugál állampolgárságú. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a rendőrség kérésére tűzoltóhajóval is keresik a fiút az Erzsébet híd budai hídfőjének környékén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.