Erőszak közfeladatot ellátó személy ellen

Berontott az osztályba és megütötte a tanárt az ozorai asszony

Szerdán délelőtt Ozorán egy helyi lakos berontott az általános iskola első osztályába, ahol a gyermekek szeme láttára nagy hangon számon kérte a pedagógust, majd meg is ütötte.

2012.05.10 15:25ma.hu


Elmondása szerint felindultságát az okozta, hogy egy másik gyermekétől azt hallotta, miszerint a pedagógus megütötte első osztályos gyermekét. Az asszony beismerő vallomást tett, a Tamási Rendőrkapitányság kezdeményezte gyorsított eljárás keretein belül bíróság elé állítását, aminek az ügyészség helyt is adott, ezért már csütörtökön tárgyalja a Tamási Városi Bíróság az ügyet közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt. A szülők feljelentése alapján a Tamási Rendőrkapitányság egy másik eljárásban szintén megindította a nyomozást annak megállapítására, hogy a tanítónő valóban megütötte-e a gyermeket.

Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányság jár el, bővebb tájékoztatást a későbbiek folyamán tud a rendőrség szolgáltatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.