Valószínűleg illemhelyet keresett

Fotó! Hétméteres munkagödörbe esett egy férfi Budapesten

A mentősöknek kellett újraéleszteni azt a középkorú férfit, aki egy munkagödörbe esett vasárnap este a főváros XXII. kerületében, a György utca és a Terv utca sarkán - tájékoztatta a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője az MTI-t.

2008.05.12 12:55MTI
fotó: MTI

Molnár Péter elmondta: a tűzoltók hozták fel az öt méter mély gödörből a férfit, aki egy társasházi építkezésen járt szerencsétlenül. A mentők még a gödörben újraélesztették, majd a tűzoltók alpinista technika segítségével emelték a felszínre. A szerencsétlenül járt férfi a területen dolgozó biztonsági őr testvérét látogatta meg és feltehetően illemhelyet keresett, mikor a gödörbe zuhant. A sérültet a mentők kórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.