A temetőben találtak a késelőre

Élettársa nyakába, majd a saját hasába vágta a kést egy jászfényszarui férfi

Nyakon szúrta élettársát, majd megpróbált végezni magával egy férfi péntek délelőtt Jászfényszarun.

2012.05.04 13:39MTI

Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a történtekről a mentőszolgálat értesítette a rendőrséget, miután kórházba vittek egy nőt, aki szúrt sebbel feküdt az utcán.
   
A rendőrök keresni kezdték a nő élettársát, akivel szemben korábban ideiglenes megelőző távoltartást rendeltek el. Az 50 éves férfira végül a jászfényszarui temetőben találtak rá. A férfi hasba szúrta magát, de nem halt meg.
   
Pásztorné Kovács Ágnes közölte, hogy a nő és a férfi sebe egyaránt súlyos, életveszélyes. Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanújával indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.