Összeszólalkoztak

Szétvágta a koponyáját a horolóval

Szóváltást követő verekedés közben csapták fejbe egy horolóval az egyik résztvevőt. Súlyos koponyasérüléseket szenvedett.

2012.05.03 09:10ma.hu

Szerdán hajnalban bejelentés érkezett a Kiskunhalasi rendőrkapitányságra, miszerint a város Harangos téri büféjében több személy szóváltásba keveredett egymással. A kiérkező járőrök a helyszínen már nem találtak senkit, azonban ezt követően egy másik bejelentés szerint a büfé előtti szóváltás és verekedés során egy 29 éves férfi megsérült. A bejelentő szerint egy horolóval vágta ismeretlen fejbe a sértett férfit. Az adatgyűjtés megállapította, hogy a helyi kórházban 8 napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes koponyasérülésekkel látták el a férfit. A tanúktól beszerzett információk alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, egy 21 éves kiskunhalasi lakost még tegnap elfogta a rendőrség. Az őrizetbe vett férfi ellen a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt folytat eljárást - tájékoztatta a ma.hu-t Nyíkos Tamás rendőrségi szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.