"Siratófalon" borult fel a terepjáró - egy halott

Halálos baleset a somogybabodi off-road fesztiválon

Egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült a somogybabodi off-road fesztiválon autóbalesetben péntek este - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

2008.05.10 09:20MTI

Pálné Gergely Mónika tájékoztatása szerint egy versenypályán kívüli "siratófalon" felborult egy terepjáró, a két osztrák utas egyike életét vesztette, a másikat súlyos sérülésekkel a kaposvári kórház sürgősségi osztályára szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. 

A 22. Off-Road Fesztivál pénteken kezdődött Somogybabodon több mint ezer terepjáró részvételével. A szervezők legalább 30 ezer látogatóra számítanak a vasárnap estig tartó rendezvényen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.