Gyilkosság Kulcson

Képek! Tudják ki a kulcsi szamurájkardos gyilkos?

Egymásnak ellentmondóak a hírek arról, ki követhette el a Fejér megyei Kulcson történt gyilkosságot, amelynek négy halálos áldozata és három súlyos sérültje van.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.04.06 12:22MTI/HavariaPress

A megyei rendőrség helyszínen tartózkodó szóvivője egyelőre nem tudott információkat adni, mert - mint mondta - még tájékozódnak. A Terrorelhárítási Központ munkatársai szintén megérkeztek a helyszínre, oda tart Hajdu János dandártábornok, a szervezet főigazgatója is.

Rendőrségi források szerint elképzelhető, hogy az elkövető a héttagú család egyik tagja. Feltehetően az a fiatalember, akit menőautóval szállítottak kórházba súlyos sérülésekkel. Más források szerint elképzelhető az is, hogy a tettes még szökésben van, de az sem zárható ki, hogy még a házban van.

A mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek korábban megerősítette, hogy egy idősebb és egy középkorú férfi, egy idősebb nő és egy fiatalember az áldozat. Egy idősebb nőt életveszélyes sérülésekkel a budapesti Állami Egészségügyi Központba szállítottak, míg másik két sérültet, köztük egy fiatal nőt, a székesfehérvári, illetve a dunaújvárosi kórházba vittek mentőautóval.

A szomszéd szerint egy vérző fejű ember saját lábán jött ki a házból - Fotó: MTI


Horváth Csanád Jutas a kulcsi gyilkos?

Nagy erőkkel keresi a rendőrség Horváth Csanád Jutast, akit a Fejér megyei Kulcson történt négy halálos áldozatot követelő vérengzéssel gyanúsítanak - értesült a HavariaPress.

A rendőrség Horváth Csanád Jutas, 24 éves férfit gyanúsítja a Kulcson, a Hegyalja úton történt négy halálos áldozatot és három súlyos sérültet követelő tragédiáért. A családi házban péntek délelőtt, feltehetően szamuráj karddal támadt családjára a férfi, aki jelenleg szökésben van. A helyszínre érkező mentők négy embernél már csak a halál beálltát tudták megállapítani, a három sérült közül egyet helikopterrel a fővárosba, kettőt mentőautóval a fehérvári és dunaújvárosi kórházba. A délelőtt folyamán a helyszínre érkeztek a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai is. A rendőrség cáfolja azokat az elsődleges információkat, amelyek szerint a gyilkos túszokat ejtett, de részleteket csak későbbre ígért.

A TEK is ott van a helyszínen


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.