A rendőrség nem felejt

Két évig keresték a brutális rablókat - megvannak

Még két évvel ezelőtt Sajókápolnán kiraboltak egy sörözőt. A kitartó nyomozás eredményeként a rendőrség elfogta az elkövetőket.

2012.04.06 11:17ma.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntette miatt indított eljárást 2010 februárjában az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben. A nyomozás adatai szerint a tettesek a fejükre húzott símaszkban rontottak be a szórakozóhelyre, a pultos nőt bántalmazni kezdték, és a bevételt követelték. A többször arcon ütött nő az erőszak hatására átadta a kasszában lévő pénzt, majd a rablók elmenekültek a helyszínről a zsákmányolt több tíz ezer forinttal. A sértett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói kitartó munkájának eredményeként a napokban elfogtak és bűnügyi őrizetbe vettek egy sajókápolnai és egy sajóládi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. A hatóság egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére. A taláros testület lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a gyanúsítottak tekintetében – tájékoztatta a ma.hu-t Dobi Tamás, rendőrségi szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.