Erőszak a miskolci kórházban

Lábon harapta az ápolót a részeg férfi

Egy férfi, miközben ellátták, megütött két ápolót és egy betegszállítót, egyikük lábfejét meg is harapta a cipőjén keresztül. A rendőrség eljárást indított a férfivel szemben.

2012.04.05 12:59ma.hu

A napokban Miskolcon kórházba szállítottak egy ittas férfit, aki ellátása közben bántalmazta az intézmény munkatársait. A hirtelen ingerlékennyé váló 27 éves miskolci férfi gyakorlatilag ütött-vágott, illetve az egyik ápoló lábát is megharapta annak cipőjén keresztül. A támadás során egészségügyi dolgozók nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A Miskolci Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást a miskolci férfivel szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.