Előzetesben a lánglelkű férfi

Molotov-koktéllal gyújtogatott Borsodban - elfogták a "piromant"

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki Molotov-koktélos palackokkal okozott tüzet Miskolcon. A bíróság az 55 éves aszalói lakost előzetes letartóztatásba helyezte.

2012.03.19 17:57MTI

Egyedné Novodonszky Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, hogy a rendőrség közveszélyokozás vétségének kísérlete miatt indított eljárást a férfi ellen.

Az elmúlt héten a férfi Miskolcon négy különböző közintézményre dobott gyújtópalackokat. A lángok minden esetben néhány perc elteltével kialudtak.

Az elkövetőt elfogták, tettét beismerte, az indítékot még vizsgálják. A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a férfit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.